Vi må snakke om "Cruelty Free" -produkter

Finn ut hvorfor dette begrepet er så viktig!

Vi må snakke om "Cruelty Free" -produkter

Finn ut hvorfor dette begrepet er så viktig!

Med en dypere bevissthet og søken etter mer bærekraftig forbruk, har mange mennesker vært på utkikk etter alternativer for effektivt å samarbeide med miljøet, for å redusere miljøpåvirkningen og til og med bidra til å forbedre livene til dyr som gjennomgår kjemiske prosedyrer som er for lengst forsinket. Ligner tortur.

Med det i tankene har mange selskaper vedtatt en ny måte å bekrefte sikkerheten og effektiviteten til sine produkter, og av denne grunn bærer de "Cruelty Free" -forseglingen.


Møt grusomhetsfri bevegelse



Grusomhet gratis, betyr "grusomhet gratis", og dette ordet "grusomhet", selv om det er sjokkerende, uttrykker godt hva mange dyr lider av disse testene og deres mest forskjellige reaksjoner, for eksempel alvorlige allergier, smerte og til og med å bli ofret på slutten av alt dette traumatiske erfaring.



Den grusomme frie bevegelsen forsvarer at med all den avanserte og utviklede teknologien vi har til rådighet, er det mulig å utføre tester som er like effektive som de som er utført på dyr.


Så hvordan skal jeg teste uten å bruke dyr?



Mange selskaper som allerede har brukt denne praksisen og grusomhetsfri forsegling, gjør testene sine ved hjelp av kunstig intelligens, og skaper hud-, tannkjøtt- og øyevev i laboratoriet.

Det finnes også toppmoderne programvare og datasystemer for å utføre simuleringer og beregne mulige reaksjoner hos mennesker, veldig effektivt.

Andre utfører tester in vitro eller med frivillige mennesker, som har fordelen av å kunne uttrykke nivåer av for eksempel ubehag og smerte.


Hvordan gjenkjenne grusomhetsfri forsegling?


Grusomhetsfri forsegling er representert av bildet av en kanin, et av de mest brukte dyrene i disse testene.

Når dette seglet påføres produkter og merker, er det bevist at disse selskapene er engasjerte og engasjerte og slukker i sine prosesser, enhver form for grusomhet mot dyr.


Med bildet av en hoppende kanin er Leaping Bunny en viktig etikett og sannsynligvis den eldste som ble opprettet med Cruelty Free International, en organisasjon som kjemper tappert mot dyreforsøk.


Heldigvis er det mange merker som har forfulgt og adoptert denne grusomhetsfrie ideen.



Og det er ikke bare i kosmetikkområdet (parfymer, leppestifter, fuktighetskremer). Dette er fordi personlig pleieprodukter (for eksempel sjampo, tannkrem og deodoranter, for eksempel), rengjørings- og klesvaskprodukter, samt mote og kjemikalier (som maling eller bilartikler), også er produsert, etter dette konseptet.




Ved å velge produkter og merker som bærer Cruelty Free-forseglingen, samarbeider du med en ekte og viktig bevegelse for velvære for disse dyrene som lider så mye og bruker hele livet på å kaste bort i små bur, i de mest forskjellige laboratoriene rundt verden.

Ved å klikke her får du tilgang til en liste over selskaper med Cruelty Free-seglet og også de som ennå ikke har seglet.

See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.