Sjakk eller rutete? Ikke noe av det, navnet er Vichy! Og dette mønsteret er sesongens trend

Vichy-mønsteret er en trend for sesongen

Oppførsel

Sjakk eller rutete? Ikke noe av det, navnet er Vichy! Og dette mønsteret er sesongens trend

Vichy-mønsteret er en trend for sesongen


Hvis du ikke dro til noe interplanetarisk retreat i fjor sommer, har du definitivt sett dette trykket dukke opp blant fashionistas utseende.


Vichy er preget av en veldig spesifikk rutete som ser ut som en piknikduk fra en 80-tallsfilm, mønsteret er et varemerke for franske kvinner som satser på forskjellige typer – fra farget til svart-hvitt – for å gi et sommerlig preg til street-stilen.


Men med ankomsten av de kaldere årstidene, var Vichy litt sidelengs i produksjoner, og virket mer sjenert i tilbehør eller i noen tunge kåper. Men de gode nyhetene kommer for deg som elsker dette trykket: denne typen rutete vender tilbake til motebildet med full kraft og kan være en av dine største innsatser, nok en gang, for varme dager.


Og han vil vises i skjørt, beskåret, bluser og kjoler, og skaper utrolige produksjoner for alle stiler! Enten det er mer rocker eller uformelt klassisk, innover med stykker du allerede har i skapet ditt



Vichy kan kombineres med ensfargede plagg, med de jeansene som er essensielle i hverdagen din, og hvis du vil være vågal, ikke glem å bruke den med et annet trykk, enten det er blomster eller striper! Ikke vær redd for å gjøre feil i komposisjonen, det ideelle er å starte kombinasjonene litt etter litt og innovere etter hvert som du blir vant til det.



I tillegg til det tradisjonelle svart-hvitt, er trykket redesignet for sommeren 2021. I høysommeren 2021 Sly Wear-kolleksjonen fremstår det i et fargerikt og moderne forslag.


Hvis du er gal etter antrekk og ønsker å sette inn plagget i arbeidet ditt ser ut på en kul måte, men i riktig mål, er det verdt å gi en sjanse til den blazeren eller skjorten med samme trykk som et overlegg!


See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.