Tomorrow War åpner 2. juli

Lær alt om denne spennende Amazon-filmen!

Tomorrow War åpner 2. juli

Lær alt om denne spennende Amazon-filmen!

Amazon Prime Video har vært overraskende med hver utgivelse, med superproduksjoner og nasjonale og internasjonale filmstjerner. (Lær om alle fordelene ved å være Amazon Prime-abonnent ved å klikke her ).




Og responsen fra de som har sett den offisielle traileren til The Tomorrow War , har vært veldig positiv, når alt kommer til alt er filmen full av action, godt forberedte scener og forestillinger som lover å spenne og la adrenalinet være høyt.


kjenner plottet



I plottet sjokkerer en gruppe tidsreisende verden ved å hevde at i 2051, det vil si (30 år fra nå), vil menneskeheten kaste bort i en nesten tapt krig mot dødelige romvesener.

Med en siste sjanse til å overleve dette ødeleggende angrepet, bestemmer disse tidsreisende seg for å oppfordre dagens soldater og sivile til å delta i denne viktige kampen i fremtiden.



Det er der den kjære og talentfulle Chris Pratt (Jurassic Park, Guardians of the Galaxy, Passengers, blant andre) kommer inn, som rekrutteres for å sikre datteren sin fremtid.

Chris Pratt, som gir liv til Dan Forester, finner i en superintelligent forsker (Yvonne Strahovski) og hennes far (JK Simmons) et viktig partnerskap for å endre menneskehetens uheldige skjebne.




Jennifer Salke, leder for Amazon Studios, er veldig fornøyd og begeistret for den positive responsen Amazon Prime Video-abonnenter vil gi på så mange oppsiktsvekkende utgivelser som denne.

Hun sa: "Tomorrow War vil være en global begivenhet som vil overraske og glede abonnentene våre over hele verden."

Vel, vi kan bare se frem til nok en vellykket Amazon-utgivelse!

Utgivelsesdato: 2. juli


Sjekk traileren: