Spider-Mans 5 kuleste leker

Mye moro med denne elskede karakteren fra Marvel!

Spider-Mans 5 kuleste leker

Mye moro med denne elskede karakteren fra Marvel!

Dette er et veldig populært tema!

Den etterlengtede nye Spider-Man-filmen «no way home» hadde sin offisielle trailer som en av de mest sette videoene på kort tid. Sjekk ut traileren:



Filmen kommer på kino 17. desember og forventningene har vært høye, spesielt for alt det superspennende plottet som ble utviklet.

Utgitt i 1962 i Amazing Fantasy magazine #15, og året etter, "The Amazing Spider Man", av Stan Lee med karakterutvikling og historier og Steve Ditko med kunst (tegning), Peter Parker (Spider-Man), sluttet aldri å vinne en mengde fans, med tegneserier, filmer, tegneserier, serier og selvfølgelig... med leker!



Bare søk litt på internett for å finne utallige typer leker for denne elskede karakteren.

Med det i tankene har jeg laget en liste over 5 virkelig kule Spider-Man-leker som kan bli dekorartikler, å samle på eller det åpenbare: ha det gøy!


nettlanseringshanske



Denne leken er garantert moro!

Bare ta på støpehansken og fikser banevæsken.

Med lett trykk blir nettet kastet ut jevnt, noe som gir følelsen av å faktisk ha denne Spider-Man-ferdigheten og være din favoritthelt.


Nerf Avengers Spider-Man Launcher


Med et design inspirert av Iron Spider, er Avengers Assembler Gear med Nerf-teknologi en hit når du spiller.

Bare sikt og la de kraftige Nerf-kasterne treffe målet.


Spider Man Spider FLIP Candide fjernkontrollbil



Spider FLIP Candide Man fjernkontrollbil er en av barnas favorittleker.

Styr bilens bevegelser med 3 forskjellige funksjoner og saltoeffekten, for å gjøre moroa enda mer interessant og med opptil 10 km/t.


LEGO Marvel Super Heroes Spider-Man 152 deler


Selvfølgelig kunne LEGO ikke utelatt fra den listen. Denne fantastiske robot-edderkoppen er allerede en morsom utfordring å sette sammen.

Med Spider-Man-minifiguren som kan fikses inne i roboten, er alt du trenger å gjøre å gi frie tøyler til fantasien og skape de beste kampene.


Spider-Man Doll No Return Home - Hasbro


Hasbros Titan Hero Series-linje bringer disse tre versjonene av Spider-Man, alle artikulert for å skalere bygninger og vegger og delta i oppsiktsvekkende kamper med dine ikoniske fiender.

Den gaven som ikke kan gå galt når du gir en ekte Spider-Man-fan.