Sjakk eller rutete? Ikke noe av det, navnet er Vichy! Og dette mønsteret er sesongens trend

Vichy-mønsteret er en trend for sesongen

Sjakk eller rutete? Ikke noe av det, navnet er Vichy! Og dette mønsteret er sesongens trend

Vichy-mønsteret er en trend for sesongen


Hvis du ikke dro til noe interplanetarisk retreat i fjor sommer, har du definitivt sett dette trykket dukke opp blant fashionistas utseende.


Vichy er preget av en veldig spesifikk rutete som ser ut som en piknikduk fra en 80-tallsfilm, mønsteret er et varemerke for franske kvinner som satser på forskjellige typer – fra farget til svart-hvitt – for å gi et sommerlig preg til street-stilen.


Men med ankomsten av de kaldere årstidene, var Vichy litt sidelengs i produksjoner, og virket mer sjenert i tilbehør eller i noen tunge kåper. Men de gode nyhetene kommer for deg som elsker dette trykket: denne typen rutete vender tilbake til motebildet med full kraft og kan være en av dine største innsatser, nok en gang, for varme dager.


Og han vil vises i skjørt, beskåret, bluser og kjoler, og skaper utrolige produksjoner for alle stiler! Enten det er mer rocker eller uformelt klassisk, innover med stykker du allerede har i skapet ditt



Vichy kan kombineres med ensfargede plagg, med de jeansene som er essensielle i hverdagen din, og hvis du vil være vågal, ikke glem å bruke den med et annet trykk, enten det er blomster eller striper! Ikke vær redd for å gjøre feil i komposisjonen, det ideelle er å starte kombinasjonene litt etter litt og innovere etter hvert som du blir vant til det.



I tillegg til det tradisjonelle svart-hvitt, er trykket redesignet for sommeren 2021. I høysommeren 2021 Sly Wear-kolleksjonen fremstår det i et fargerikt og moderne forslag.


Hvis du er gal etter antrekk og ønsker å sette inn plagget i arbeidet ditt ser ut på en kul måte, men i riktig mål, er det verdt å gi en sjanse til den blazeren eller skjorten med samme trykk som et overlegg!