Mikseri: tiedä kaikki mitä voit tehdä sen kanssa

Helpompaa keittiölle!

Mikseri: tiedä kaikki mitä voit tehdä sen kanssa

Helpompaa keittiölle!

Monille ruoanlaitto on portti erilaisiin tuntemuksiin ...




Se on ilo niille, joita rakastat, huolenpitoa tarvitseville, se työskentelee parhaan sisällön kanssa tai jopa harrastuksena.

Erilaisilla makuilla, mausteilla ja tuoksuilla on mahdollista pelastaa hyviä muistoja ihmisistä tai unohtumattomia hetkiä.

Ja me tiedämme, että monia ruokailuvälineitä on kehitetty ja parannettu tekemään kaikesta entistä käytännöllisempää ja helpompaa harjoittaa ruoanlaittoa.

Jos et vieläkään tiedä ihmeitä, joita sekoitin voi tehdä, tämä viesti on sinua varten! Tarkista:


Sekoittimen eri toiminnot



Mikseri on sellainen tuote, jota et tiedä tarvitsevasi ennen kuin sinulla on sellainen.

Erittäin suosittu gastronomisessa universumissa, mutta vähemmän tunnettuja monille ihmisille, jotka eivät vieläkään tiedä kuinka käytännöllistä on pitää sekoitin kotona.

Samanlainen kuin tehosekoitin, mutta pienemmillä terillä, mikseri on jo alkanut näyttää etua ergonomisen muotoilunsa ansiosta, mikä helpottaa sen käsittelyä.

Sen käyttö on tarkoitettu aterioiden, kuten mausteiden, kastikkeiden, keittojen, liemien, pannukakkujen, kakkujen, omlettien, moussien, mehujen, ravistelujen, vitamiinien ja monien muiden mahdollisuuksien valmistamiseen resepteillä, jotka edellyttävät homogeenisia seoksia.

Nero on siinä, että voit hallita sitä 100%, kuten intensiteettiä ja tapaa, jolla se liikkuu reseptin läpi, ja se on erittäin helppo pestä pois.


Parhaan mallin valinta


Ensimmäinen ominaisuus, jonka näimme heti, on muotoilu.

Kuitenkin lisäominaisuudet, teho, sauvamateriaali ja nopeuden säätö vaikuttavat merkittävästi tuotteen suorituskyvyn osoittamiseen.


Alkaen voimalla


Tehokkuus vaikuttaa sekoittimen suorituskykyyn käsittelemällä tiheämpiä, kuituisia ja suurempia ainesosia.

Ihanteellinen on lyödä vetoa malleista, joiden teho on yli 500 W.

Kuitenkin sekoitin, jolla on vähemmän tehoa, voi toimia myös hyvin kevyemmillä ainesosilla, kuten ravistuksilla, smoothieilla tai ravistuksilla, joita voidaan käyttää satunnaisesti, ja se on myös halvempaa.


Valitse ruostumattomasta teräksestä valmistetut tangot


Ruostumattomasta teräksestä valmistetut tangot kestävät paremmin kuumuutta ja iskuja, ja siksi niiden kestävyys on paljon parempi.

Siksi tämän ominaisuuden noudattaminen voi olla ratkaisevan tärkeää hyvän sekoittimen hankinnassa.

Muovista valmistetut mallit ovat halvimpia, mutta alttiimpia hajuille ja tahroille sekä halkeamille, jos ne upotetaan ruokaan korkeassa lämpötilassa.


turbo -toiminto



Nopeuden säätäminen antaa mikserillesi vielä enemmän tehoa ja toimivuutta.

Tehokkaammissa malleissa on yleensä enemmän nopeusvaihtoehtoja.

Kun nopeuden säätömahdollisuus on mahdollista, voit valmistaa mehua tai ravista ilman roiskeita kaikkialla, samoin kuin turbo -toiminto, joka parantaa tiheämpien elintarvikkeiden käsittelyä.


Monipuolisuus, käytännöllisyys ja toimivuus


Markkinoilla on malleja, joissa on all-in-one-ominaisuudet, ja tämä voi olla suuri etu sinulle sopivan mallin valinnassa.

Sekoittimella, joka tarjoaa täydellisen sarjan, voidaan yhdistää useita keittiölaitteiden versioita yhdessä.

Toisin sanoen sekoittimella voi olla sekoitin, tehosekoitin tai monitoimikone.

Tämän sarjan avulla, joka koostuu yleensä lankavispilästä, minimyllystä ja mittausastiasta, kokemuksesi ja rutiinisi keittiössä ovat vieläkin mielenkiintoisempia.

Kaikki nämä edut ovat yhdessä laitteessa, joka pienen kokonsa vuoksi vie pienen tilan sen säilyttämiseen.